Kuura ♥ Gucci

  Kuura on astutettu aivan ihanalla Guccilla. Nyt haaveissa siintää pentuja jotka toisi mukanaan siroutta ja pehmeyttä. Kuuran ulkonäkö kun on perin vahva. Itse rakastan shelteissä kumpaakin ulkonäkölinjaa. Mutta mahtavaa olisi saada mukaan myös sirompaa ulkonäköä. Ihastuin Gucciin heti ensinäkemältä, aivan mahtavan herttainen poika.

Guccin omistajan kuvausta luonteesta: Guccin luonne on kultaa. Energinen, avoin, iloinen höntsäilijä, joka on valmis touhuamaan kaiken aikaa. Osaa toki myös rauhoittua. Matkustaa autossa, laivassa, hotelleissa ja kaupunkien keskustoissa mallikelpoisesti eli ei stressaa turhia.

SEGOVRIAN ALHAMBRA´S KNIGHT - Gucci
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0
Silmät CEA/PRA vapaa (GEN. CEA Kantaja) 1 ylim rispsi.
Koko 36,8 cm
Saksipurenta, kaikki hampaat
OMISTAJA: Marjo Kuivala, Amor´jade kennel

Gucci

Segovrian Alhambra's Knight

Gucci - Amor´jade kennel
Kuvat Nathalie Högström


PÄIVÄNPAISTEEN HEPSANKEIKKA - Kuura
Lonkat C/C
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0
Silmät CRD
Oikea purenta, Kaikki hampaat
Koko 41,5cm

Timanttitassun Kennel

Kuura on luonteeltaan rauhallinen, avoin, iloinen ja lempeä. Kotona aikaa vietetään mielummin jalat kohti taivasta maaten ja eri syleissä rapsutuksia hakien. Rakastaa kuitenkin olla mukana kaikessa toiminnassa ja aina virtaa riittää lenkeille, ulkoiluun ja retkille. Kuura rakastaa lapsia ja niiden touhujen seuraamista. Pieniin lapsiin osaa suhtautua tosi hellästi. Kuura palkkautuu ainostaan nameilla, leluista se ei perusta. Leluilla ei oikeastaan ole koskaan halunnut suuremmin leikkiä, muutaman kerran saattaa lelua tuoda tai hetken vetää, mutta muuten ei. Pallot on ainoa jonka perässä ulkona saattaa haluta juoksennella.
Toisten koirien kanssa Kuura on oman arvonsa tunteva mutta kuitenkin leikkisä ja on tullut hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. Kuuran leikki tyyli on kovaääninen jonka vuoksi varsinkin nuoremmat koirat saattavat ensin arkailla. 


Kommentit

Suositut tekstit